دومین جلسه از مجموعه نشست های مجازی چراغ هدایت با موضوع سبک زندگی توسط معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان کرمان با سخنرانی حجه الاسلام والمسلمین سازندگی مسئول دفتر نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری در کرمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کرمان، حجه الاسلام والمسلمین سازندگی سبک زندگی را به دو نوع دینی و غیر دینی ذکر و تصریح کرد: سبک زندگی دینی در قرآن و همچنین توسط پیامبر و امامان به خوبی بیان شده است.

وی ادامه داد: سبک زندگی دینی به دو قسمت فردی و اجتماعی است و باید بدانیم، اجتماع در صورتی اصلاح می شود که تک تک افراد آن اصلاح شوند.

حجه الاسلام والمسلمین سازندگی مسایل عبادی، اعتقادی و اخلاقی را از شاخصه های سبک زندگی اسلامی و دینی برشمرد.

وی مولفه های سبک زندگی دینی را خدا محوری، اجتماعی، عبادی، اخلاقی، مالی و اقتصادی، خانوادگی و بهداشتی ذکر کرد و افزود: خصوصیات زندگی غربی و غیر دینی فرد گرایی، سودگرایی و لذت گرایی است.

حجه الاسلام والمسلمین سازندگی به سبک زندگی عاشورایی اشاره و تصریح کرد: مکتب عاشورا یک مکتب فرا زمانی، فرا مکانی، فرا مذهبی ، فرا دینی و فرا شخصیتی است و تربیت یافتگان مکتب عاشورایی همه شهدا از جلمه شهید سلیمانی و حججی هستند.

kerman.acecr.ac.ir/fa/news/35465/