photo 2017 05 14 23 24 22123

آزمون جذب مدرس زبان انگلیسی جهاددانشگاهی برگزار می شود

آزمون جذب مدرس زبان انگلیسی 28 اردیبهشت ماه سال جاری در محل دفتر مرکزی جهاددانشگاهی برگزار می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جهاددانشگاهی استان کرمان: داوطلبین جهت ثبت نام می توانند به صورت حضوری به یکی از مراکز جهاددانشگاهی مراجعه نمایند.

شرایط مورد نظر برای ثبت نام در این آزمون، رشته تحصیلی مرتبط با زبان انگلیسی و یا داشتن مدرک ielts و تافل  و همچنین سوابق تدریس است، بررسی رزومه نیز در قبولی افراد نقش مهمی دارد.

متقاضیان بایستی دو قطعه عکس 4*3، کپی شناسنامه، کارت ملی، آخرین مدرک تحصیلی، مدارک مربوط به زبان انگلیسی و رزومه، هنگام ثبت نام با خود به همراه داشته باشند.

دریافت کارت ورود به  جلسه آزمون 28 اردیبهشت ماه از ساعت 8 لغایت 9:30 صبح در محل دفتر مرکزی جهاددانشگاهی استان کرمان انجام و آزمون راس ساعت 10 صبح برگزار می شود.  پس از اعلام نتایج آزمون کتبی داوطلبان می توانند جهت انجام مصاحبه به دفتر مرکزی مراجعه کنند.

شرکت کنندگان در آزمون در صورت قبولی در مصاحبه، می توانند در دوره ttc ثبت نام کنند و پس از اتمام کلاس و قبولی در آزمون demo  با صلاحدید معاون آموزشی به مدیر گروه زبان مراجعه و مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام را تکمیل نمایند.

اعلام نتایج تنها از طریق وب سایت معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی استان کرمان به آدرس www.ecjdkr.ir  امکان پذیر است و شرکت کنندگان می توانند با استفاده از شماره داوطلبی جهت اطلاع از نتایج اقدام نمایند.

متقاضیان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به یکی از مراکز جهاددانشگاهی واقع در خیابان شریعتی- کوچه شماره 23طبقه دوم مجتمع تجاری فیروزه(شنبه تا پنجشنبه از ساعت 8 الی 19 ) و یا دفتر مرکزی جهاد دانشگاهی- بزرگراه امام جنب بیمارستان افضلی پور(شنبه تا چهارشنبه از ساعت 8 الی 15:30) مراجعه کنند و یا با یکی از شماره های  32250756، 32250185 و 09103666003 تماس بگیرند.

تلفن: 44-33257341-034