پروفسور محمدمهدی زاهدی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با حضور در جهاددانشگاهی استان از اقدامات این نهاد در استان تقدیر به عمل آورد.
به گزارش خبرگزاری ایسنا منطقه کویر، دکتر محمدمهدی زاهدی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی در جریان این بازدید، طی نشستی با رییس و معاونان جهاددانشگاهی استان کرمان برخورداری از روحیه جهادی نیاز مبرم تمامی دستگاه ها و مجموعه‌های اجرایی کشور برشمرد.
  در جریان این بازدید دکتر زاهدی ضمن تقدیر از فعالیت‌های جهاددانشگاهی در استان خواستار گسترش هرچه بیشتر این فعالیت‌ها در زمینه‌های پژوهشی، فرهنگی و آموزشی شد.
دکتر رضا کامیاب‌مقدس رییس جهاددانشگاهی استان کرمان نیز در این جلسه به بیان برنامه‌ها، مشکلات و نیازهای این نهاد پرداخت و مهمترین دستاوردهای علمی جهاددانشگاهی استان کرمان را برشمرد.

تلفن: 44-33257341-034