رضا کامیاب مقدس- جهاددانشگاهی کرمان

با حضور رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور از مرکز نوآوری تکنولوژی‌های پیشرفته ساختمانی وابسته به مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی شعبه کرمان رونمایی شد.

"رضا کامیاب مقدس" در حاشیه این آئین گفت: جهاددانشگاهی از بدو تأسیس تاکنون در سطح ملی خدمات بسیار ارزشمندی را برای کشور به ارمغان آورده که حاصل آن فعالیت‌های بسیار گسترده در عرصه‌های پژوهشی، تحقیقاتی، فرهنگی و آموزشی است.

وی‌ افزود : مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی چندین رشته مربوط به عمران و سازه دارد و کرمان در حوزه سازه‌های مختلف به ویژه فضای کار اقدامات زیادی را اجرا کرده است.

رییس جهاددانشگاهی استان کرمان با اشاره به اعطای مجوز راه‌اندازی مرکز نوآوری تکنولوژی‌های پیشرفته ساختمانی کرمان تصریح کرد: مرکز نوآوری زمینه‌ای فراهم می‌کند که جوانان، متخصصان، نخبگان شرکت‌ها بتوانند ایده‌های سازه‌ای و روش‌های جدید طراحی را دنبال کنند.