به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کرمان، در تاریخ چهارشنبه 21 فروردین ماه 1398 مصادف با ولادت حضرت ابوالفضل العباس (ع)  با حضور دکتر رضا کامیاب مقدس رئیس جهاددانشگاهی استان کرمان و معاونین جهاددانشگاهی، به برندگان مسابقه نقاشی انقلاب جوایزی اهداء گردید.

دکتررضا کامیاب مقدس در این مراسم ابراز داشت: فرزندان جهادگران دانشگاهی آینده سازان و امیدهای آتی استان و جهاددانشگاهی می باشندو برنامه ریزی بمنظور شناسایی و شکوفایی استعداد این عزیزان از وظایف مهم مدیریتی می باشد، وی در ادامه ضمن تقدیر از دو نوجوان منتخب مسابقه نقاشی انقلاب و والدین جهادگر آنان از توجه آنان به برنامه های چهلمین سالگردپیروزی انقلاب اسلامی تشکر بعمل آورد.

به گزارش روابط عمومی، این مسابقه در بهمن ماه 1397 به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در بین فرزندان پرسنل برگزار گردید که زهرا نوش زاده فرزند خانم مهندس محرابی و ساقی بنی اسدآزاد فرزند خانم حیدری از جهادگران واحد کرمان بعنوان برگزیده این مسابقه انتخاب گردیده و مورد تقدیر واقع شدند.