رضا کامیاب مقدس- جهاددانشگاهی کرمان

در تاریخ 25/01/98 رییس،معاونین و اعضاء جهاد دانشگاهی استان کرمان ازروند ساخت و ترفیع گنبد حرم امام حسین (ع)بازدید کردند.

دکتر علی مهاجری از متخصصین و مدیران اجرایی طرح ترفیع در حاشیه بازدید کارکنان جهاددانشگاهی استان کرمان از روند ساخت گنبد جدید حرم امام حسین‌(ع) در کرمان اظهار داشت: در ساخت و اجرای گنبد امام حسین‌(ع) از بهترین مصالح، تجهیزات و تکنولوژی و علم روز دنیا استفاده کردیم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر کرمانی‌ها در سه پروژه بزرگ در عتبات عالیات فعالیت موثر دارند گفت: از الیاف فلزی در بتن استفاده شده تا حدی که بتن در مقابل انفجار نیز مقاوم شده است، شن استفاده شده نیز کاملا آزمایش شده و بعضی از مصالح نیز به‌دلیل اینکه باید مقاومت ویژه‌ای داشته باشد از ایران به عراق حمل می‌شود.

مهاجری با اشاره به اینکه به دنبال اجرای یک پروژه صفر تا صد به نام مردم کرمان در عتبات عالیات عراق بودیم که پروژه بزرگ ترفیع گنبد حرم مطهر قسمت کرمانی‌ها شد افزود: دوام عمر سازه بین 300 تا 400 سال است، آزمایشگاه دقیقی در کربلا راه‌اندازی کردیم و از تمام عملیات‌ نمونه‌برداری انجام و آزمایش می‌شود.

وی گفت: محل فعلی ساخت گنبد امام حسین‌(ع) در کرمان معراج شهدا در روبه‌روی حسینیه ثارالله بوده و قبلا شهدای دفاع مقدس در این محل تا زمان دفن نگهداری می‌شدند.

همچنین در این بازدید دکتر کامیاب ریاست جهاددانشگاهی استان کرمان ضمن تشکر از تمامی افرادی که در ساخت این گنبد همکاری داشته اند، اجرای این طرح مهم را مایه مباهات یکایک هم استانی های کرمانی و توفیق بزرگ برای استان برشمرد.

رضا کامیاب مقدس- جهاددانشگاهی کرمانرضا کامیاب مقدس- جهاددانشگاهی کرمانرضا کامیاب مقدس- جهاددانشگاهی کرمان