دکتر رضا کامیاب مقدس

در این بازدید جلسه ای با حضور دکتر فعالی سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان و دکتر کامیاب مقدس رییس جهاددانشگاهی و معاونین جهاددانشگاهی استان کرمان برگزار شد. در این جلسه در رابطه با موضوعات مشترک بحث و تبادل نظر بعمل آمد.

دکتر کامیاب مقدس رییس جهاددانشگاهی استان کرمان در این جلسه در رابطه با طرح های این نهاد در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری توضیحاتی را ارائه کرد. بویژه طرح  احیاء بازار قلعه محمود بعنوان یک طرح بسیار مهم اقتصاد مقاومتی شهر کرمان که مورد حمایت ویژه استانداری کرمان و سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان است، خبر داد و خواستار همکاری و مشارکت جدی میراث فرهنگی در این طرح شد.

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان ابراز داشت: برنامه های گسترده ای برای توسعه صنعت توریسم ، صنایع دستی استان و احیاء میراث فرهنگی و گردشگری دارد و در رابطه با احیاء بازار قلعه محمود قول مساعدت و همکاری کامل با جهاددانشگاهی داد، مقرر شد جلسات مشترک بیشتری در رابطه با این موضوع برگزار شود.

در ادامه دکتر فعالی  در نشست مدیران و کارشناسان دفاتر نسهیلگری استان های کرمان و هرمزگان که در محل جهاددانشگاهی در حال برگزاری بود شرکت نمود و در این جلسه حمایت کامل خودش را از اقدامات تسهیلگرانه در سطح شهر کرمان بیان داشت، به ویژه بحث مشاغل سنتی و صنایع دستی که یکی اززمینه های مهم فعالیت های  دفاتر تسهلگری می باشد.

در ابتدای این جلسه دکتر کامیاب نیز با ارائه گزارشی از فعالیت دفاتر تسهلگری ابراز داشت: از فعالیت این دفاتر در 10 محله هدف که عمدتاً در محلات حاشیه ای و سکونتگاه های غیر رسمی و 3 محله که در قلب استان کرمان از بافت های تاریخی و بسیار ارزشمندی برخوردار هستند خبر داد و خواستار همکاری سازمان اداره کل میراث فرهنگی استان و اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان در زمینه فعالیت دفاتر تسهیلگری شد.

بنا براین گزارش در همین جلسه مقرر گردید تفاهم نامه ای در زمینه انجام همکاری های مشترک در بحث تسهیلگری و نیز اجرای طرح احیاء بازار قلعه محمود فی ما بین جهاددانشگاهی استان کرمان و اداره کل میراث فرهنگی به امضای مدیران دو دستگاه برسد.