بنا به به گزارش ایسنا منطقه کویر، درجریان نشست صمیمانه ای که در فرمانداری  سیرجان بین دکتر کامیاب رئیس جهاددانشگاهی استان کرمان و آقای محمودآبادی فرماندار ویژه سیرجان و معاون استاندار برگزار گردید آقای محمودآبادی ضمن نقد از فعالیتهای جهاددانشگاهی در سطح استان کرمان خواستار گسترش فعالیت های این نهاد در شهرستان سیرجان بویژه بخش معادن و صنایع معدنی و آموزش عالی شد. وی سیرجان را یکی از کانونهای اصلی توسعه استان برشمرد و حضور پر رنگ مراکز دانشگاهی و بویژه جهاددانشگاهی را ضامن رشد متوازن و مبتنی برکار علمی و کارشناسی بیان کرد.

دراین نشست دکتر کامیاب رئیس جهاددانشگاهی نیز ابراز داشت: شهرستان سیرجان در اقتصاد استان کرمان از جنبه های گوناگون نقش بارزی ایفا می نماید و این امر در سند آمایش استان بعنوان نقشه راه توسعه استان بخوبی تاکید گردیده است .

وی در ادامه با استقبال از درخواست فرماندار ویژه سیرجان بر توسعه فعالیت ها در این شهرستان تاکید نمود و از برنامه ریزی این نهاد برای همکاری با صنایع معدنی شهرستان سیرجان در جهت افزایش بهره وری، رفع مشکلات تولید و افزایش خود اتکایی به توان داخلی خبر داد.

در این نشست دکتر مهدی بازمانده رئیس مرکز آموزش عالی علمی کاربردی سیرجان نیز دکتر کامیاب را همراهی نمود.

لازم به ذکر است پس از این جلسه برنامه بازدید از مرکز آموزش عالی علمی کاربردی سیرجان توسط دکتر کامیاب بعمل آمد و جلسه ای با حضور دکتر کامیاب و مدیران و کارکنان مرکز مزبور برگزار گردید و دکتر بازمانده رئیس مرکز گزارش از عملکرد و برنامه ها و اهداف توسعه کمی و کیفی مرکز بیان نمود.

در این نشست دکتر کامیاب با ابراز تشکر از زحمات صادقانه دکتر پورموسی در زمان تصدی مدیریت مرکز بر تداوم اجرای  برنامه های توسعه ای در این مرکز و توسعه ارتباط با صنعت تاکید نمود.