سرپرست جهاددانشگاهی استان کرمان در خصوص یوم الله 22 بهمن بیانیه ای صادر کرد.در این بیانیه آمده است :

بسم الله الرحمن الرحیم
انقلاب اسلامی ایران ۲۲ بهمن سال ۱۳۵۷ به رهبری امام خمینی(ره) طلوع کرد و به «اعجاز بزرگ قرن» لقب گرفت.
خداوند متعال را شاکریم که چهل و دومین فجر انقلاب اسلامی همچنان با عشق و ارادت به آرمان‌های امام راحل و اندیشه های مقام معظم رهبری همراه است.

بیست و دوم بهمن ماه، تجلی پیروزی حق بر باطل و غلبه خون بر شمشیر و یادآورِ ثمره مجاهدت ها و مبارزات طولانی یک ملت مسلمان و انقلابی است که برای استقرار احکام کامل‌ترین دین خدا از جان و مال خویش گذشتند. این روزِ بزرگ، جشن ملتی با ایمان، مصمم و انتخابگر است که از پرچم سربلند انقلاب اسلامی و شعار «استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی» خود در گردنه ها و منزلگاه های دلهره آور تاریخ، همچون جانِ شیرین، حراست کرده و آن را گرامی داشته اند.
اعضای جهاددانشگاهی استان کرمان اعلام می کنند که همواره با شناسایی مشکلات و نیاز های استان و کشور و در کلیه زمینه ها از همه امکانات فنی، تخصصی و ظرفیت های خود جهت پیشبرد اهداف کشورمان، ایران اسلامی، استفاده خواهیم کرد.