خانم هلیا جهانگرد

نام محصول / خدمت

اتصالات پیوند گویسان جهت سبک سازی ، سهولت اجرا و مقاومت در برابر بار باد در سازه های فضاکار گلخانه ای

1. توضیح محصول/ خدمت

این نوع اتصالات به شکل گوی طراحی شده که اعضای لوله ای در سازه را با عبور آنها از مرکز گوی به هم متصل می کند و نقش گره ها در سازه دارد و انتقال نیرو میان اعضا و تحمل نیرو های داخلی میسر می کند و می تواند به صورت گوی های فولادی و یا آلومنیوم باشد .

1. محصول / خدمت چه نیازی را مرتفع می کند؟

وجود این گونه اتصال نیاز به جوشکاری را از بین برده و امکان ساخت سازه فضاکار بزرگ تر برای گلخانه ها را ایجاد کرده و هزینه ساخت را پایین می آورد و قابلیت مونتاژ سریع و همچنین امکان جابجایی آسان سازه را میسر می نماید . سازه های با اینگونه اتصال توانایی تحمل بار باد بیشتری نسبت به سازه های مشابه با انواع دیگر اتصالات را دارا می باشند و با توجه به باد خیز بودن کشور و وزش بادهای شدید این قابلیت بسیار اهمیت پیدا می کند همچنین توزیع بار در این سازه بصورت یکنواخت در سازه و تکیه گاه ها اعمال می شود که تاثیر بسیاری در هزینه ساخت اعضا و تکیه گاه ها دارد.

1. تلفن تماس ایده دهنده

6.لوگوی هسته / شرکت