۵ کتاب توسط انتشارات جهاددانشگاهی استان کرمان در خردادماه امسال به چاپ رسید.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کرمان، دکتر مریم بی جامی مدیر انتشارات جهاددانشگاهی استان کرمان به ذکر 5 کتاب چاپ شده پرداخت و گفت:این کتابها شامل مبانی شناسایی بیومولکول ها در بیوشیمی تالیف شهرزاد فولادی، مختبر اللغه العربیه و النصوص الاخباریه
 تالیف دکتر علی اصغر اصطهباناتی، تنش های غیر زیستی گیاهان سازگاری و استراتژی های تحمل تنش تالیف دکتر کبری مهدویان و رادار به زبان ساده تالیف محمد وزیری نسب می باشند .

وی در ادامه مطلب فوق افزود: کتابهای چاپ شده مربوط به اساتید دانشگاههای شهید باهنر و پیام نور می باشد.

دکتربی جامی خاطر نشان کرد:6 کتاب دیگر به نامهای روش تحقیق، مدیریت رفتار سازمانی، تئوریهای مدیریت، اصول و مبانی سازمان مدیریت، مدیریت منابع انسانی، راور بهشت معادن ایران در تیرماه امسال به چاپ می رسند.

مدیر انتشارات جهاددانشگاهی استان کرمان تصریح کرد: در حال حاضر 3 کتاب دیگر در مرحله چاپ و گرفتن اخذ مجوز از اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی هستند.

دکتر بی جامی گفت: تمام تلاش بر این است تا کتابهای مولفین با بهترین کیفیت و بهترین داوری در حداقل زمان ممکن به چاپ برسد.

وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر اساتید زیادی در حال مراجعه به این مرکز برای چاپ کتابهایشان می باشند وامید است بتوانیم خدمات مطلوبی را ارائه نماییم.