صبح امروز، به مناسبت ایام سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) زیارت عاشورا با حضور جمعی از پرسنل جهاددانشگاهی کرمان در دفتر مرکزی این مجموعه قرائت شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کرمان، حجت الاسلام و المسلمین حسن عامری مبلغ حوزه و دانشگاه گفت: مطالب فراوانی در خصوص انگیزه داشتن برای شناخت نهضت اباعبدالله وجود دارد که پیام این روایات و احادیث باید برای ما درس زندگی باشد.

وی با بیان اینکه در این عصر و زمان باید سعی بر خودسازی داشته باشیم، گفت: باید نسبت به معارف دین آگاه شویم تا بتوانیم مسیر خودسازی را طی کنیم. در آیات قرآنی آمده است به تحقیق ما بر مومنان منت گذاشتیم و پیامبری از جنس خودشان برای آنها مبعوث کردیم. خداوند چند وظیفه بر عهده پیامبر اکرم (ص) گذاشته است که می توان به تلاوت و آموزش آیات الهی برای بندگان خدا و همچنین تزکیه انسان‌ها اشاره کرد.

حجت الاسلام و المسلمین عامری با بیان اینکه اگر کسی بخواهد راه حق را بیابد راحت می تواند به آن دست یابد، ادامه داد: قرآن نقشه زندگی ما انسانها‌ست و ما باید آیات آن را تلاوت کنیم و با تفسیر و احکام آن آشنا شویم و عمل نماییم که خوشبختانه به برکت انقلاب اسلامی همه ی شرایط برای عمل به قرآن فراهم است.

این مبلغ حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: معرفت و شناخت امام آنقدر اهمیت دارد که در غالب روایات شرط و کلید قبولی زیارت ابا عبدالله معرفی شده است کسی که با معرفت زائر امام حسین (ع) شود و زیارت نامه بخواند ثواب هزار حج و عمره مقبول نصیب او می شود و گناهانی که در گذشته انجام داده و می دهد مشمول رحمت حق قرار می گیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

اگر درباره این مطلب نظری دارید می توانید از طریق این قسمت با ما و بازدیدکنندگان ما به اشتراک بگذارید.

3 × 2 =