صبح امروز، به مناسبت ایام سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) زیارت عاشورا با حضور رییس جهاددانشگاهی استان کرمان و جمعی از پرسنل، در دفتر مرکزی این مجموعه قرائت شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کرمان، حجت الاسلام و المسلمین حسن عامری مبلغ حوزه و دانشگاه در این مراسم به بیان انگیزه های قیام اباعبدالله الحسین (ع) پرداخت و افزود: اینکه در هشت سال جنگ تحمیلی رزمندگان و فرمانده‌هان ما موفق شدند، چند ویژگی مهم را دارا بودند که اگر این ویژگی ها را دولت مردان ما الگو پذیری کنند ایران اسلامی به آن قله ای که باید برسد، می رسد.

وی در ادامه مطلب فوق افزود: آنچه ما را در جنگ تحمیلی به موفقیت رساند شاخص های جهادی بود که می توان گفت از عاشورا الهام شده‌اند و هر کس می‌تواند در زندگی خانوادگی و مدیرتی از آن بهره برد.

حجت الاسلام و المسلمین عامری قصد قربت و توکل بر خدا، ولایت مداری و ولایت پذیری، تلاش و پشتکار خستگی ناپذیر، خلاقیت و نوآوری، تخصص گرایی، ساده زیستی و پرهیز از تجملات، توان بالای مدیریت و سازماندهی تشکیلات و شجاعت در تحولگرایی و تصیمم گیری را از خصایص فرمانده‌هان در دوران جنگ تحمیلی برشمرد.

وی با تاکید بر درک معرفت حقیقی امام و مقام ایشان در عالم هستی گفت: مشکل کوفیان همین بود که امام حسین (ع) را می شناختند اما شناخت آنها محدود به اسم ایشان بود و هیچ بصیرت و آگاهی نسبت به مقام والای اباعبدالله نداشتند، بر خلاف یارانشان که در اوج معرفت بودند اینها بسیار بی معرفت بودند.

این مبلغ حوزه و دانشگاه گفت: در قرآن آمده است ای کسانی که ایمان آورده اید پرهیزکاری پیشه کنید و وسیله ای برای تقرب به خدا انتخاب نمائید و در راه او جهاد کنید باشد که رستگار شوید با توجه به این آیه می‌توانیم چهارده معصوم و پیامبر را واسطه قرار دهیم تا به خداوند نزدیک تر شویم.

دیدگاهتان را بنویسید

اگر درباره این مطلب نظری دارید می توانید از طریق این قسمت با ما و بازدیدکنندگان ما به اشتراک بگذارید.

4 × 1 =