صبح امروز، به مناسبت ایام سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) زیارت عاشورا با حضور رییس جهاددانشگاهی استان کرمان و جمعی از پرسنل، در دفتر مرکزی این مجموعه قرائت شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کرمان، حجت الاسلام و المسلمین حسن عامری مبلغ حوزه و دانشگاه در چهارمین روز محرم در این مراسم، با تاکید بر ولایتمدار و ولایت‌پذیر بودن، گفت: برای ولایتمدار بودن باید الزامات آن را بیاموزیم و بکار گیریم.

وی همچنین به بحث تربیت اشاره کرد و افزود: مدرسه و خانه محل آموزش و پرورش فرزندان است که باید به شیوه‌های درست آنها را با مسایل دینی آشنا کنیم. باید تکنیک های تربیتی را بیاموزیم تا بتوانیم فرزندان صالح و خوبی را تربیت کنیم.

وی به نامه امام حسین (ع) به حبیب بن مظاهر اسدی اشاره و تصریح کرد: ایشان به حبیب نامه نوشتند و در نامه فرمودند تو خوب مرا می شناسی من جدم رسول خدا (ص)، پدرم امیرالمومنین (ع) و مادرم حضرت فاطمه زهرا (س) است اگر امروز شما بیایید مرا یاری کنید من در فردای قیامت شما را شفاعت خواهم کرد. حبیب پس از خواندن نامه به سمت کربلا حرکت می کند و در مسیر مسلم بن عوسجه را نیز با خود همراه می نماید. که این نشان از ولایتمدار بودن آنها می باشد.

وی افزود: در تاریخ داریم حبیب از اصحاب رسول خدا (ص)، حضرت علی (ع) و امام حسن مجتبی (ع) بود و در رکاب امام حسین (ع) در کربلا به شهادت رسید بعد از شهادت او را در عالم خواب می بینند و از او می پرسند جبیب آرزوی دیگری داری می گوید بله آرزو دارم به دنیا برگردم و در مراسم عزای امام حسین (ع) شرکت کنم و برای غربت ایشان اشک بریزم.

دیدگاهتان را بنویسید

اگر درباره این مطلب نظری دارید می توانید از طریق این قسمت با ما و بازدیدکنندگان ما به اشتراک بگذارید.

هشت + شانزده =