مدیر مرکز آموزش و پژوهش های توسعه و آینده نگری سازمان مدیریت و برنامه ریزی از آزمایشگاه تخصصی فرآوری مواد معدنی جهاددانشگاهی استان کرمان بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کرمان، دکتر مهدی بازمانده گفت: تجهیز این آزمایشگاه در دفتر مرکزی جهاددانشگاهی استان کرمان در راستای توسعه ی فناوری های نوین و انجام طرح های تحقیقاتی در جهت افزایش بهره وری در صنایع معدنی استان در سال جاری انجام شده است.

رییس جهاددانشگاهی استان کرمان، توسعه دانش فنی فرآوری مواد معدنی را از اهداف تجهیز این آزمایشگاه برشمرد و افزود:  در حال حاضر سنگ شکن فکی(خردایش اولیه)، آسیا گلوله ای (نرم کنی) سلول فلوتاسیون دنور (پرعیارسازی)،اسپیرال، تجهیزات آبگیری، خشک کنی، توزین و خصوصیت سنجی پالپ برای این آزمایشگاه خریداری شده است و امیدواریم بتوانیم درآینده نزدیک ضمن توسعه آزمایشگاه، اقدامات موثری را در زمینه افزایش بهره وری صنایع معدنی استان بویژه منابع کم عیار معدنی با استفاده از دانش تخصصی و بومی فرآوری انجام دهیم.

رییس جهاددانشگاهی استان کرمان در دیدار با مدیر مرکز آموزش و پژوهش های توسعه و آینده نگری سازمان مدیریت و برنامه ریزی ضمن تشریح برنامه های پژوهشی و آموزشی بویژه در حوزه معادن و صنایع معدنی، به انجام طرحهای معدنی در جهاددانشگاهی استان کرمان اشاره کرد و افزود: طرح های معدنی در مقیاس های مختلف، اعم از آزمایشگاهی و پایلوت در جهاددانشگاهی استان کرمان در دست انجام است و قطعا با اجرای این طرح ها در حوزه صنایع معدنی و اشتغالزایی مستقیم تحول محسوسی ایجاد می شود.

وی به احداث کارخانه ی نیمه صنعتی فراوری آهن از منابع کم عیار آهن اشاره و تصریح کرد: در این زمینه آزمایشهای اولیه انجام و مدار فرآوری این کارخانه نیز ارایه شده است که اجرای این طرح به عنوان اولین کارخانه دانش بنیان فرآوری آهن در استان خواهد بود.

دکتر بازمانده یکی از طرحهای در دست انجام جهاددانشگاهی استان را بررسی و اریه راهکارهای عملیاتی به منظور احیای معادن غیر فعال استان کرمان  ذکر و تصریح کرد: در استان کرمان معادن زیادی وجود دارد که تعدادی از آنها به دلایل مختلف غیرفعال هستند که ضمن شناسایی این معادن اقدامات لازم جهت احیای آنها در راستای افزایش تولید در حال انجام می باشد.

دکتر بازمانده همچنین  بازیابی فلزات با ارزش نظیر، طلا، نقره و مس از ضایعات الکترونیکی یارانه های شخصی و فلزات با ارزش موجود در باتری های مستعمل موبایل اعم از نیکل، کبالت، مس و آلومینیوم را از جمله اقدامات جهاددانشگاهی استان کرمان برشمرد.

رییس جهاددانشگاهی استان کرمان همچنین به دستیابی دانش فنی استحصال زغالسنگ سخت شناور در مقیاس صنعتی اشاره و تصریح کرد: این اقدام نیز در راستای  افزایش تولید معادن غیر فعال که دارای این مشکل هستند و کاهش بارز خاکستر باطله فلوتاسیون در کارخانه های فرآوری زغال سنگ در دست انجام است.

دکتر بهنام سعیدی مدیر آموزش و پژوهش های توسعه و آینده نگری سازمان مدیریت و برنامه ریزی با بیان اینکه حلقه مفقوده ای بین صنعت و دانشگاه در استان کرمان وجود دارد، گفت: با اقدامات موثر جهاددانشگاهی شاهد از بین رفتن این حلقه گمشده خواهیم بود.

وی همچنین حرکت جهاددانشگاهی در زمینه صنعت و معدن را بسیار ارزنده و مهم ذکر کرد و افزود: با توجه به تخصص و مهارتی که در این راستا در مدیریت و کادر پژوهشی جهاددانشگاهی استان کرمان است قطعا این نهاد علمی و اجرایی می تواند در صنایع و معادن استان کرمان بسیار مفید وارد شود و پیگیری ها و اقدامات انجام شده نیز گواه این مطلب است.

دکتر سعیدی پرعیار سازی پسماندهای معدنی را مهم برشمرد و افزود: در این راستا می توانیم همکاری دوجانبه ای با هم داشته باشیم.

وی ادامه داد: مسیری که جهاددانشگاهی استان کرمان انتخاب کرده است آینده بسیار روشنی را برای استان رقم خواهد زد که در این زمینه باید از ریاست این مجموعه ی پویا و همکارانشان تشکر کرد.

17

دیدگاهتان را بنویسید

اگر درباره این مطلب نظری دارید می توانید از طریق این قسمت با ما و بازدیدکنندگان ما به اشتراک بگذارید.

شش + ده =