سومین جلسه دیدار رئیس جهاددانشگاهی استان با مدیر ستاد هماهنگی و نظارت بر کانون‌های فرهنگی هنری مساجد این استان در راستای ارتقای تعاملات میان نهادهای فرهنگی و آموزشی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کرمان، این نشست با محوریت بررسی راهکارهای گسترش فعالیت‌های فرهنگی، هنری و آموزشی در مساجد با بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و تخصصی جهاددانشگاهی برگزار شد.

در این دیدار، دکتر مهدی بازمانده رییس جهاددانشگاهی استان کرمان ضمن اشاره به ظرفیت‌های بالای جهاددانشگاهی در حوزه های فرهنگی، آموزشی، پژوهشی، آمادگی این نهاد را برای اجرای طرح‌های مشترک در بستر مساجد استان اعلام کرد.

وی با تاکید بر نقش پررنگ مساجد در تحکیم و انسجام اجتماعی گفت: مساجد، علاوه بر نقش عبادی، می‌توانند پایگاهی مهم برای توانمندسازی در زمینه های فرهنگی، اجتماعی و مهارتی جوانان باشند.

دکتر بازمانده بیان کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند پیوند میان نهادهای علمی و مذهبی در حوزه های علوم انسانی و فنی و مهندسی هستیم تا بتوانیم نسل جوان را با مهارت‌های مورد نیاز جامعه آشنا کنیم و در عین حال ارزش‌های فرهنگی و دینی را در آنان نهادینه سازیم.

علی مهدی‌خانی مدیر ستاد هماهنگی و نظارت بر کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان کرمان نیز در این نشست ضمن استقبال از همکاری با جهاددانشگاهی، خواستار انجام فعالیت‌های فرهنگی و آموزشی این نهاد به ‌صورت پایلوت در دو مسجد منتخب، یکی در منطقه شهری و دیگری در منطقه روستایی شد.

وی با تاکید بر استفاده از ظرفیت آموزشی این نهاد علمی، ادامه داد: امیدواریم بتوانیم این طرح را با همکاری جهاددانشگاهی در استان به صورت پایلوت و با موفقیت انجام دهیم و سپس در سراسر کشور گسترش دهیم.

مدیر ستاد هماهنگی و نظارت بر کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان کرمان اظهار کرد: مساجد همواره کانون‌های اصلی تربیت نسل‌ها و ترویج دانش و آگاهی در جامعه اسلامی بوده‌اند و می توانیم با بهره‌گیری از ظرفیت‌هایی مانند جهاددانشگاهی، نسل جوان را در مسیر رشد فکری، اخلاقی و تخصصی یاری رسانیم.

در پایان مقرر شد دستورالعمل اجرایی این طرح توسط کارشناسان دو مجموعه آماده گردد.

2

دیدگاهتان را بنویسید

اگر درباره این مطلب نظری دارید می توانید از طریق این قسمت با ما و بازدیدکنندگان ما به اشتراک بگذارید.

دو × 2 =