مدیر مرکز آموزش جهاددانشگاهی شعبه زرند، با بیان اینکه رسالت اصلی نهاد انقلابی جهاددانشگاهی توسعه امور فرهنگی، آموزشی، پژوهشی و کارآفرینی در سطح دانشگاه و جامعه است، گفت: تربیت نیروی ماهر و کارآمد مهمترین فعالیت مرکز زرند است.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کرمان، مریم ایزدی گفت: آموزش در دوره‌های کوتاه مدت تخصصی یکی از اهداف این مجموعه است و توانسته ایم برای بیش از 160 نفر فراگیر دوره‌های تخصصی کوتاه مدت برگزار کنیم.

مدیر مرکز آموزش جهاددانشگاهی شعبه زرند افزود: تاکنون در دروره های فوریت های پزشکی، تکنیسین داروخانه، تربیت مربی پیش دبستانی، حسابداری، ICDL ، فتوشاپ، پریمیر و… در این مجموعه آموزشی برگزار شده است.

مدیر مرکز آموزش جهاددانشگاهی شعبه زرند گفت: در ابتدای سال‌جاری نیز آزمون استخدامی آموزش پرورش برای 1800 نفر متقاضی با بهترین کیفیت برگزار شد.

وی همچنین خاطرنشان کرد: کارگاه های آموزشی تخصصی ویژه دهیاران ، کارکنان اداره برق، دوره سالمند یار خانواده معظم شهدا و مدد‌جویان کمیته امداد امام خمینی (ره) برگزار شد.

مدیر مرکز آموزش جهاددانشگاهی شعبه زرند تفاهم نامه آموزشی ویژه پرسنل شرکت صنعتی و معدنی فکور صنعت آریا را از جمله فعالیت‌های انجام شده در این مجموعه ذکر کرد.

ایزدی همچنین به اقدامات فرهنگی اشاره و تصریح کرد: برگزاری موکب عزاداری ایام فاطمیه و محرم، برگزاری نمایشگاه هفته دفاع مقدس، برگزاری اردوی جهادی 17 شهریور، پیاده روی دانشجویان به مناسب آزاد سازی خرمشهر و غبار روبی گلزار شهدای گمنام، فضا سازی و برگزاری مراسم یاد بود شهید حاج قاسم سلیمانی و برپایی جایگاه و فضا سازی مراسم شهدای خدمت از جمله کارهای فرهنگی است که در یک‌سال گذشته انجام شده است.

نوزده + یازده =