با حضور رییس جهاددانشگاهی استان کرمان، معاونان، مدیران و جمعی از پرسنل این مجموعه مراسم تجدید میثاق، غبار روبی، عطر افشانی و گلباران گلزار بین المللی شهدای کرمان انجام شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کرمان، دکتر مهدی بازمانده در این مراسم، ضمن تبریک ایام الله دهه فجر، گفت: انقلاب اسلامی ثمره خون هزاران شهید والامقامی است که با اهدای جانشان، از خود گذشتند تا این انقلاب را به ما هدیه کنند باید توجه داشت که انقلاب اسلامی ایران و تشکیل حکومت اسلامی مهمترین و در عین حال مردمی ترین انقلابی است که موجب حفظ اقتدار، استقرار و عزت همه ی ایرانیان شد. لذا همه ی ما برای حفظ آن مسوول هستیم.
رییس جهاددانشگاهی استان کرمان، افزود: ایثار و شهادت به عنوان یک فرهنگ متعالی در زمره عالی ترین مفاهیم الهی و والاترین ارزش هایی است که یک انسان متعهد می تواند به آن مقام دست یابد. این مفاهیم اثر گذار و حرکت آفرین قادرند تا فضای یک جامعه را بصورت گسترده تحت تأثیر قرار دهند و والاترین برکات را برای آن جامعه به همراه داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: حقیقت امر آنست که اگر رشادت ها و خدمات شهدا و ایثار گران بخوبی برای مردم معرفی شود، بیشترین و بهترین نتایج را مشاهده می کنیم و ان شاءالله بتوانیم در این مسیر موفق باشیم و راه آنها را ادامه دهیم.
دکتر بازمانده ضمن گرامی داشت یاد سردار شهید سلیمانی، با بیان اینکه حاج قاسم در کارهایشان اخلاص و صداقت را مدنظر داشتند، تصریح کرد: در روزهای آغازین دفاع مقدس، جوانی کرمانی و از خطّه کویر، به خیل عظیم رزمندگان پیوست. این جوان مؤمن، شجاع، هوشمند، تیزبین و… خوش درخشید و در مسیر کمال، استوار پیش رفت. کسانی که در خدمت به مردم صادقانه و مخلصانه کار میکنند خداوند این انسانها را عزت و بزرگی می بخشد که نمونه بارز آن شهید سلیمانی است.

برگزاری جلسه مشترک جمعی از فعالان صنعتی با نماینده جهاددانشگاهی زرند
جهاددانشگاهی بازوی قدرتمند صنایع و معادن در استان کرمان
آمادگی کامل جهاددانشگاهی جهت انجام پروژه های کاربردی و فناور محور در حوزه معدن و صنایع معدنی
رییس جهاددانشگاهی استان کرمان در مراسم افتتاح فروشگاه کتاب