مراسم قرائت زیارت عاشورا، سخنرانی و عزاداری در دفتر مرکزی جهاددانشگاهی کرمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کرمان، حجت الاسلام و المسلمین حسن عامری مبلغ حوزه و دانشگاه گفت: قرآن کتابی آسمانی برای هدایت بشر به سوی توحید است که بر قلب پیامبر اکرم (ص) نازل شده است تا بوسیله ایشان برای ما تلاوت و تفهیم شود و وظیفه ما عمل به این آیات الهی است.

وی با اشاره به آیاتی از سوره انفال در رابطه با جنگ بدر که مسلمانان پیروز شده اند، گفت: باید به خداوند ایمان، توکل و اعتماد راسخ داشته باشیم، تا پیروز شویم.

حجت الاسلام و المسلمین عامری یادآور شد: درود بر رزمندگان اسلام، شهدا و قافله ای که در این جنگ 12 روزه به آنان ملحق شدند اینها با خداوند میثاق بستند و تا آخرین لحظه عمر بر میثاق خود پایبند بودند.

وی گفت: شهدا با خون خود یک مسوولیت و رسالت سنگین بر دوش ما گذاشتند که باید راه آنها را ادامه دهیم که پیمودن این مسیر فقط با بصیرت و آگاهی امکان پذیر است.

این مبلغ حوزه و دانشگاه در ادامه با اشاره به وقایع اخیر در کشور با بیان اینکه ما یک ملت قهرمان داریم که پشت حکومت ایستاده است، گفت: وفاقی که امروز در جامعه ایرانی به وجود آمده است باعث شد که دشمن ضربه اصلی را بخورد.

دیدگاهتان را بنویسید

اگر درباره این مطلب نظری دارید می توانید از طریق این قسمت با ما و بازدیدکنندگان ما به اشتراک بگذارید.

4 + 16 =