معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان گفت: امروز خلاء بازار ما، عدم نظارت هوشمند است و جهاد دانشگاهی در زمینه IT و هوشمندسازی میتواند با همکاری اتاق اصناف، تعزیرات و جهاد کشاورزی یک پلتفرم «نظارت هوشمند مردم بر بازار» را طراحی و این مسئله کشور را حل کند.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کرمان، امیر حسن زاده در گفت و گو یی ضمن تبریک چهل و چهارمین سالگردتشکیل جهاد دانشگاهی اظهار کرد: این نهاد با هدف مقدسی تاسیس شده و تا امروز در حوزههای مختلف خود را بروز داده و نشان داده که مسیرش خوب است.
وی تاکید کرد: جهاد دانشگاهی باید سرعت و گستردگی حوزه فعالیت را در استان کرمان افزایش دهد و به عنوان مثال در همه شهرستانها نمایندگی و ساختار جهاد دانشگاهی شکل بگیرد و این امر مربوط به همه استانهاست.
حسن زاده با اشاره به عدم معرفی فعالیتهای جهاد دانشگاهی به عموم مردم تصریح کرد: باید در این زمینه کار و خدمات این نهاد همهگیر شود.
معاون استاندار کرمان در ادامه با اشاره به اینکه مهمترین بحث کشور مهارت است، گفت: این مسئله میتواند از مهارت گفت و گو و کار تیمی تا بالاترین سطح باشد و سیستم آموزشی و جهاد دانشگاهی باید در این حوزه کار کند و کار تیمی و مهارتهای پایه و عمومی را ارائه دهد و بعد براساس بوم هر استان و شهرستان مهارتها و خدمات موردنیاز را در رشتههای مختلف آموزش بدهد.
وی افزود: کارهای خوبی در کرمان با همکاری جهاد دانشگاهی انجام دادهایم از جمله اجرای طرح «سربازمهارت» و دورههای آموزشی کوتاه مدت در برخی رشتههای موردنیاز برگزار شد.
حسن زاده گفت: آموزشهای مهارتی بایستی به صنعت و واحدهای تولیدی و صنعتی لینک شود و آموزش همراه با کار عملی و کاربردی باشد.
وی تصریح کرد: جهاد دانشگاهی بایستی مسائل حوزه صنایع را شناسائی و با روشهای جدید بهرهوری آنها را افزایش بدهد به عنوان مثال با طراحی و تعریف پروژههای جدید و خط تولید به سمت بهرهوری و کاهش پرت مواد معدنی گام بردارد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان گفت: جهاد دانشگاهی باید از طریق برقراری ارتباط واحدهای تولیدی و صنعتی و کمک سایر دانشگاهها به عنوان حلقه ارتباطی عمل کرده و در صحنه باشد.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه در استان کرمان سه پیشران مهم گردشگری، کشاورزی و معدن داریم، نیاز به برگزاری رویدادهای تخصصی است و جهاد دانشگاهی باید به این حوزه نیز ورود کند.
حسن زاده اظهار کرد: جهاد دانشگاهی در دولت جدید بایستی در سطح ملی با وزارتخانههای تخصصی و اثرگذار که عملیاتی تر بوده و در اقتصاد کشور تاثیر دارند، با تعامل و استفاده از ظرفیتها کار کند.
وی پیشنهاد داد جهاد دانشگاهی وارد مساجد بشود و در ادامه این مطلب افزود: شاید بسیاری از مسائل را افراد در این محیطها منتقل کنند و جهاد باید نظرات مردم را به عنوان مثال در زمینه حل مسئله آب، جمع کند و آنها را پخته و با ایدهپردازی، به نهادهای مربوطه ارائه کند.
معاون استاندار کرمان در بخش دیگری از سخنانش بیان کرد: امروز خلاء بازار ما، عدم نظارت هوشمند است و جهاد دانشگاهی در زمینه IT و هوشمندسازی میتواند با همکاری اتاق اصناف، تعزیرات و جهاد کشاورزی یک پلتفرم نظارت هوشمند مردم بر بازار را طراحی و این مسئله کشور را حل کند.
وی تصریح کرد: جهاد دانشگاهی در حوزه پزشکی از جمله رویان، بانک خون بند ناف، همچنین نانو خدمات بسیار بزرگی انجام داده و اکنون به دلیل اینکه اقتصاد نیاز مردم است و مقام معظم رهبری فرمودند «اولویت اقتصاد» است و تولید و کاهش تورم دو رکن اصلی است، بنابراین جهاد میتواند در این زمینه نیز کار کند.
حسن زاده با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی باید برای برگزاری دورههای آموزشی جذابیت ایجاد کند؛ در پایان از زحمات رئیس و کارکنان جهاد دانشگاهی استان کرمان تشکر کرد.