وی همچنین به بیان خصایص امیرالمومنین (ع) پرداخت و افزود: ایشان در مواضع خود پایدار بودند، مشکلات را به جان و دل می خریدند، سنبل ارزشها بودند، از نقص ها مبرا بودند، اگر به کسی ستم شده بود او را عزت می کردند و مدافع حقوق مستضعفان بودند.
حجه الاسلام و المسلمین عامری تصریح کرد: مطیع در برابر فرمان خدا، تسلیم در برابر خدا، راست گویی، پایداری در دین، مد نظر داشتن مصالح اسلام و پایبندی به عهد الهی یکسری از پارامترهایی بود که در حکومت امام علی (ع) به چشم می خورد و از ویژگی های شخصیتی ایشان است.
وی همچنین با قرائت آیه شش سوره حجرات به بیان معنی این آیه پرداخت و افزود: ای کسانی که ایمان آورده اید اگر فاسقی برای شما خبر مهمی آورد تحقیق کنید مبادا از روی زود باوری و شتاب زدگی تصمیم بگیرید و ناآگاه به قومی آسیب برسانید و سپس از کرده خود پشیمان شوید.
حجه الاسلام و المسلمین عامری هچنین به آیه دوازده سوره حجرات اشاره و اظهار داشت: در آیه دوازده سوره حجرات تجسس حرام شده است. آیا می شود تحقیق و تفحص هم حرام باشد و هم واجب. پاسخ این است که تجسس درباره رفتار شخصی مردم که ربطی به مسایل اجتماعی ندارد حرام است. ولی آنجا که واجب است موردی است که به جامعه مربوط می باشد و می خواهیم بر اساس آن اقدام و عملی انجام دهیم که اگر بخاطر احترام به فرد تحقیق و بررسی نکنیم ممکن است جامعه در معرض فتنه و آشوب قرار بگیرد.