تفاهمنامهی همکاری در عرصه های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، سلامت (تشخیص، درمانی و …. ) و استفاده بهینه از توانمندیها و ظرفیتهای مشترک طرفین و افزایش تعاملات بینبخشی و توسعه کمی و کیفی همکاریهای علمی- آموزشی بین جهاددانشگاهی استان با اداره کل میراث فرهنگی کرمان منعقد شد.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کرمان، دکتر مهدی بازمانده در دیدار با مدیر کل میراث فرهنگی استان کرمان با اشاره به افزایش فرهنگ یادگیری در دستگاه های اجرایی، به تعهدات جهاددانشگاهی در این تفاهم نامه اشاره و تصریح کرد: ارائه خدمات آموزشی به کارمندان اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان و خانواده ایشان، ارائه خدمات مشاوره ای در حوزه کسب و کار به منظور ارتقای سطح دانش کارمندان اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان و … از جمله تعهدات جهاددانشگاهی در این تفاهم نامه است.
رییس جهاددانشگاهی استان کرمان، با بیان اینکه نگاه جهاددانشگاهی مهارتافزایی است، گفت: آموزش و یادگیری از مهم ترین راه ها برای رسیدن به موفقیت در زندگی فردی و کسب و کار میباشد و برای پیشرفت در زندگی و کسب و کار به آموزش مهارت های ویژه نیاز است آموزش مهارت های جدید به رشد و تعالی انسان و شکوفا ساختن استعداد های نهفته افراد کمک می کند و جهاددانشگاهی در این زمینه با برگزاری دورههای موثر و هدفمند توانسته است، راهگشا باشد.
وی با اشاره به نقش موثر آموزش منابع انسانی در جهت پیشرفت و تعالی هر سازمان، گفت: توسعه مهارتهای کارکنان باید تلاشی مداوم در راستای تقویت عملکرد کاری باشد برنامههای آموزش سازمانی باعث میشود دانش و مهارتهای کارمندان افزایش یافته و تطابق بیشتری با حوزه فعالیت آنها داشته باشد و جهاددانشگاهی نیز در این زمینه دورههایی ویژه کارکنان دولت برگزار می کند.
سعید شاهرخی مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان ضمن ابراز خرسندی از همکاری و تعامل با جهاددانشگاهی استان کرمان، گفت: آموزش و آگاهی بخشی از اهداف مهم میراث فرهنگی است آگاهی بخشی دوطرفه که تاثیر آن هم بر جامعه هدف و هم در خود ما مشاهده شود.
وی با بیان اینکه جهاددانشگاهی یکی از مراکز علمی و پژوهشی در استان کرمان است، گفت: این تفاهم نامه در واقع آغاز یک رویداد آموزشی و پژوهشی می باشد که در دهه فجر امسال اتفاق افتاده است و ما آن را مبارک میدانیم.
شاهرخی یکی از اولویتهای میراث فرهنگی را آگاهی بخشی، آموزش کارکنان و کادر اداری و پژوهش ذکر و تصریح کرد: با توجه به اینکه اداره کل میراث فرهنگی استان کرمان نگاه ویژه ای به این مقوله دارد لذا معاونت پژوهشی با هماهنگی پژوهشگاه میراث فرهنگی ایجاد شده است تا از طریق آن بتوانیم به اهداف مدنظر دست یابیم.
وی گفت: امیدواریم با همکاری جهاددانشگاهی استان کرمان که واجد ظرفیت های بسیار خوبی می باشد، بتوانیم شعار این نهاد که آموزش و آگاهی بخشی است را محقق کنیم و همچنین مهارت بخشی در حوزه صنایع دستی اتفاق بیفتد و شاهد یک کارگاه تجاری سازی صنایع دستی باشیم و این نهاد بتواند در حوزه بازاریابی و در بخش صنایع دستی ما را یاری رساند.
1