۱۳ / ۰۳ / ۱۴۰۵

همایش مدیران پیشران آموزش ویژه مدیران آموزش دستگاههای اجرایی استان کرمان برگزار شد

همایش مدیران پیشران آموزش ویژه مدیران آموزش دستگاههای اجرایی استان در دفتر مرکزی جهاددانشگاهی کرمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کرمان، شهباز حسن پور نماینده مردم کرمان و راور در این همایش با بیان اینکه هر مقدار در آموزش سرمایه‌گذاری کنیم نتیجه بهتری می‌گیریم، گفت: بحث آموزش اهمیت فراوانی دارد و حتی در شرایط بحران هم نباید آموزش تعطیل شود.

وی جهاد دانشگاهی را منشا خیرات و برکات زیادی در کل کشور دانست و افزود: این نهاد اقدامات ارزشمندی را در کل منطقه ارائه می‌دهد.

وی با بیان اینکه مردم ولی نعمتان ما هستند؛ گفت: باید برای خدمت به مردم تلاش فراوان داشته باشیم.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بعضی از این موارد به عملکرد ما مسئولین، برخورد چندگانه در مجموعه‌ها و همچنین به شکاف طبقاتی برمی گردد و اگر شما بخواهید می‌توانید نارضایتی‌ها را کاهش دهید.

وی تصریح کرد: قرارگاهی در استان تشکیل شده که در زمینه بررسی رفع  نارضایتی‌ها فعالیت می کند.

حسن پور یادآور شد: نحوه عملکرد کارکنان و پرسنل در بحث ارزشمند مشتری مداری و پاسخگویی به مراجعه کنندگان بسیار مهم است. ما پذیرفته‌ایم که خدمتگزار این مردم باشیم.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: با خلاقیت و نوآوری باید مشکلات را حل کنیم پیشنهاداتی ارائه دهید که در رفع مشکلات و نارضایتی‌ها موثر باشد.

وی همچنین به بحث انتقال آب از خلیج فارس در رفع مشکل کم آبی در استان کرمان اشاره و تصریح کرد: این کار اقدام بسیار موفقی بود که به عنوان الگویی در کشور مورد استفاده قرارگرفته است.

حسن پور گفت: باید اهل ایمان و عمل باشیم و از امکاناتی که در دسترس داریم استفاده کنیم تا بتوانیم به توسعه، پیشرفت و آبادانی دست یابیم.

وی گفت: ابتکار، خلاقیت، نوآوری، رضایت پرسنل، مشتری و مراجعه کنندگان از جمله راهکارهایی برای کسب موفقیت است.

دکتر مهدی بازمانده رییس جهاددانشگاهی استان کرمان با بیان اینکه مدیران آموزش نقش محوری در توانمندسازی نیروی انسانی دارند، افزود: در شرایطی که تحولات علمی و فناوری با سرعت زیادی در حال وقوع است، سازمان‌های موفق، سازمان‌هایی هستند که فرهنگ یادگیری مستمر را در میان کارکنان خود نهادینه کنند.

رئیس جهاددانشگاهی استان کرمان تأکید کرد: مدیران آموزش باید فراتر از اجرای برنامه‌های آموزشی عمل کرده و با نیازسنجی دقیق، طراحی دوره‌های کاربردی و مهارت‌محور و ارزیابی اثربخشی آموزش‌ها، زمینه ارتقای بهره‌وری و توسعه سرمایه انسانی را فراهم کنند.

دکتر بازمانده با اشاره به تجربه جهاددانشگاهی در اجرای دوره‌های تخصصی و مهارت‌افزا خاطرنشان کرد: آموزش‌های نیاز محور و متناسب با شرایط روز، می‌تواند فاصله میان دانش نظری و نیازهای واقعی محیط کار را کاهش داده و زمینه‌ساز بهبود عملکرد دستگاه‌های اجرایی شود.

وی همچنین بر اهمیت خلاقیت، نوآوری و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین در فرآیند آموزش تأکید کرد و گفت: تربیت نیروی انسانی توانمند، خلاق و مسئله‌محور از مهم‌ترین الزامات توسعه سازمانی است و مدیران آموزش باید در این مسیر نقش راهبری و هدایتگری ایفا کنند.

علی اسدی مدیر آموزش کارکنان دولت سازمان برنامه و بودجه استان کرمان گفت: مدیرانی که با کارهای زیرساختی و عملیاتی سر و کار دارند وظیفه سخت و پیچیده‌ای را عهده دار هستند چرا که جامعه هدف آنها انسان‌ها می باشند که پیچیدگی‌های خاصی دارند و باید گفت سخت‌ترین، حساس‌ترین و موثرترین کار با انسان‌ها است.

وی ادامه داد: باید به شما تبریک بگویم که در خدمت کارکنان شریف دولت هستید کار شما این نیست که فقط یک تقویم آموزشی را تدارک ببینید بلکه در زمینه آموزش باید نکاتی را نیز مورد توجه قرار دهید تا بتوانید آموزش را به راهبردهای کلان سازمان خود وصل کنید تا شما را همراهی کند.

وی با بیان اینکه شما فرمانده یادگیری سازمان هستید، ادامه داد: نگاه شما باید مسئله محور باشد و به بهبود عملکرد سازمان کمک کند. آموزش هیچ زمان تعطیل بردار نیست حتی در زمان بحران باید آموزش در مسیر توانمندسازی و توسعه اهداف سازمان باشد.

مدیر آموزش کارکنان دولت سازمان برنامه و بودجه استان کرمان  ادامه داد: در کنار ارتقاء نگاه پرسنل باید یاد بگیریم چگونه از توانمندی افرادی که توانمند کرده‌ایم، استفاده کنیم و نیروی انسانی را در مسیر تبدیل شدن به سرمایه انسانی قرار دهیم.

وی گفت: در دنیایی هستیم که سرشار از بحران، نااطمینانی و حل مسئله است و مدام با مسائل مختلف در ارتباط هستیم، این‌ها مواردی است که بر پیکره سازمان و نیروی ما تاثیر خواهد گذاشت و باید بتوانیم انگیزه و حس وفاداری را در پرسنل به وجود آوریم و افزایش دهیم و این تاثیرات را با آموزش‌های متناسب کم کنیم.

 وی با بیان اینکه مدیریت استعداد پرورش نیروی انسانی یکی از مهم‌ترین وظایف شماست، گفت: در سازمان ها، ادارات و ارگان ها مهم‌ترین رکن نیروی انسانی است که باید با تفکر، اندیشه و همت خود تلاش کنیم در شرایط مختلف به ویژه بحرانی آنها را در مسیر توانمندسازی قرار دهیم تا با کارآمدی بیشتر در خدمت سازمان باشند و موجبات رضایت مردمی را که از خدمات آن سیستم  بهره‌مند می‌شوند بالا ببریم. باید درهر جایگاهی که هستیم خود را وقف این نظام کنیم.

در این همایش ۳ کارگاه آموزشی با عنوان کارگاه معماری استراتژی و آینده پژوهی آموزش با تدریش دکتر مشایخی ،کارگاه تحول دیجیتال و هوش مصنوعی در آموزش با تدریس دکتر حکاک زاده و کارگاه آموزشی انقلاب تکنولوژی در مدیریت آموزش با تدریس دکتر ضیاء سیستانی برگزارشد.

در پایان به شرکت کنندگان در این همایش گواهینامه ارائه شد.

دیدگاهتان را بنویسید

اگر درباره این مطلب نظری دارید می توانید از طریق این قسمت با ما و بازدیدکنندگان ما به اشتراک بگذارید.

8 + 19 =