جهاددانشگاهی استان کرمان در خصوص همکاری های علمی، پژوهشی و اجرایی با کارخانه زغالشویی زرند اعلام آمادگی کرد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کرمان، در این جلسه که در محل دفتر ریاست کارخانه زغالشویی زرند برگزار شد، معاون پژوهشی و فناوری جهاددانشگاهی استان کرمان به تبیین سیاست های جدید مجموعه در حوزه معدن و صنایع معدنی پرداخت و در خصوص همکاری همه جانبه با کارخانه زغالشویی زرند  در زمینه توسعه تکنولوژی و بهبود شاخص های فنی در راستای افزایش تولید کارخانه اعلام آمادگی کرد.

محمد رنجبر با بیان اینکه این نهاد با جذب نیرو های متخصص و به کارگیری مشاوران با تجربه،  قدم های ابتدایی در جهت تبدیل شدن به قطب طراحی و بهینه سازی کارخانه های فرآوری در استان را محکم برداشته است، اظهار امیدواری کرد: با توجه به وجود بزرگترین معادن زغالسنگ کشور در استان، بتوان با توسعه فناوری های روز و بهبود شاخص های فنی، حداکثر استفاده از این منابع در راستای افزایش تولید کنسانتره و احیای معادن زغالسنگ غیرفعال صورت گیرد.

در این جلسه، مهندس علی زاده، رئیس کارخانه زغالشویی زرند، با بیان ظرفیت های تحقیقاتی فراوان و مشکلات موجود در خط فرآوری، تداوم جلسات با جهاد دانشگاهی استان را خواستار شده و پیشنهاداتی در خصوص شروع هرچه سریعتر همکاری های دوجانبه در فاز اجرایی ارائه کرد.