از دستاورد های پژوهشی جهاد دانشگاهی استان کرمان در هفته پژوهش رونمایی شد.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کرمان، از جمله این دستاوردها می توان به احداث کارخانه نیمه صنعتی فرآوری آهن از منابع کم عیار، تولید مکمل کودی با نام تجاری هزار، تاسیس آزمایشگاه تخصصی فرآوری مواد معدنی، استحصال عناصر باارزش از پسماندهای  الکترونیکی  و فرآوری زغالسنگهای اکسیدی با استفاده از فناوریهای نوین فرآوری اشاره نمود.

بازدید سرپرست معاونت هماهنگی اموراقتصادی استانداری کرمان در غرفه جهاد دانشگاهی استان کرمان

در این نمایشگاه همچنین، دکتر حسین مهرابی، سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی پس از مراسم افتتاحیه، در جریان بازدید مجموعه، از غرفه جهاد دانشگاهی استان بازدید نموده و فعالیت های جهاد در زمینه های مختلف را مورد تمجید قرار دادند.