رئیس جهاددانشگاهی استان کرمان از برگزاری آزمون به‌کارگیری نیروی قرارداد کار معین شهرداری‌های استان کرمان توسط مرکز آزمون جهاددانشگاهی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان کرمان، دکتر مهدی بازمانده در ادامه مطلب فوق گفت: این آزمون در استان کرمان با حضور 465نفر داوطلب، روز پنج شنبه (10 خرداد) برگزار می شود.

رییس جهاد دانشگاهی استان کرمان ادامه داد: این آزمون با شرکت 99 داوطلب زن و 366 داوطلب مرد انجام می شود.

دکتر بازمانده در این خصوص اظهارکرد: این آزمون جهت به‌کارگیری نیروی قرارداد کار معین شهرداری‌ها در استان کرمان در دو حوزه در مرکز استان می باشد.

وی با اشاره به اینکه داوطلبان از سه شنبه ۸خردادماه می توانند کارت ورود به جلسه آزمون خود را از پایگاه hrtc.ir مرکز آزمون جهاددانشگاهی بگیرند، افزود: باجه رفع نقص احتمالی کارت ورود به جلسه داوطلبان آزمون در مجتمع آموزشی جهاددانشگاهی در خیابان هزار و یکشب واقع شده است.

10 − دو =