در این جلسه که با حضور معاون پژوهشی و فناوری جهاددانشگاهی و معاون مالی و پشتیبانی شرکت گاز استان و نیز جمعی از مدیران این شرکت برگزار شد، نحوه همکاری دو سازمان در حوزه های مختلف مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کرمان، در این جلسه دکتر محمد رنجبر معاون پژوهشی و فناوری جهاددانشگاهی ضمن معرفی جهاددانشگاهی بعنوان یک نهاد انقلابی به تشریح قابلیتها و پتانسیل های این مجموعه در حوزه های مختلف آموزشی، پژوهشی و فرهنگی پرداخت.

در این جلسه مهندس بی جا می معاون مالی و پشتیبانی شرکت گاز استان کرمان، ضمن ابراز خرسندی و استقبال از این همکاری خاطر نشان کرد: کیفیت و استاندارد آموزشی یکی از فاکتورهای مهم ارزیابی برای شرکت گاز  است و امیدواریم روند همکاری این دو سازمان با برگزاری دوره هایی با کیفیت عالی ادامه داشته باشد.

قابل ذکر است طرفین در راستای تدوین تفاهم نامه جامع در جهت توسعه همکاری های مشترک توافق نمودند.