رئیس جهاددانشگاهی استان کرمان، گفت: برپایی و تجهیز موکب فرهنگی جهاددانشگاهی استان در گلزار بین المللی شهدای کرمان، برگزاری مسابقات فرهنگی و… از جمله فعالیت‌های انجام شده، به مناسبت سومین سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی بود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کرمان، دکتر مهدی بازمانده رئیس جهاددانشگاهی استان کرمان ضمن تسلیت سومین سالگرد شهادت سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و همرزمان شهیدشان و گرامیداشت دهه مقاومت، گزارشی از اهم فعالیت‌های جهاددانشگاهی در ایام دهه مقاومت ارائه و بیان کرد: امروز بیش از هر زمان یاد می کنیم از شکوه بزرگمردانی چون سردار دلها که در جبهه های حق علیه باطل با عزم راسخ و ایمان محکم جانانه ایستادند و افتخار آفرینی نمودند.

وی با بیان اینکه ما سربلندی، آرامش و اقتدار کشور عزیزمان را مدیون رشادت شهدا هستیم، تصریح کرد: امروز با تاکید بر شعار جان فدا، مصمم بر حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی و تبیین و ترویج مکتب شهید سلیمانی هستیم.

رئیس جهاددانشگاهی استان کرمان در ادامه به ارائه گزارش فعالیت های اجرا شده در سومین سالگرد شهادت سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی پرداخت و گفت: برپایی و تجهیز موکب فرهنگی جهاددانشگاهی در گلزار بین المللی شهدای کرمان، پذیرایی و اسکان زائرین مزار مطهر شهید سلیمانی، اهداء کتاب های فرهنگی و مذهبی به زائران، برگزاری مسابقات فرهنگی، تولید محتوای الکترونیکی ویژه عموم با محوریت بیان سبک زندگی سردار دلها، نسبت من و شهید سلیمانی، جایگاه مقاومت در مکتب اسلام، کرمان مهد مقاومت و ایثار و برگزاری مسابقه کتابخوانی از کتاب رفیق خوشبخت ما از جمله اقدامات انجام شده است.

وی اطلاع رسانی ثبت نام از متقاضیان شرکت در طرح هماهنگ دوره آموزشی خبرنگار قرآنی، برگزاری ویژه برنامه ارادت به سردار دلها در قالب دلنوشته، انجام مصاحبه و تهیه گزارش از افراد با رده های سنی متفاوت، انعکاس اخبار تولیدی و پوششی مربوط به ایام دهه مقاومت در خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) و خبرگزاری بین المللی قرآنی ایکنا شعبه جهاددانشگاهی کرمان را از دیگر برنامه‌های انجام شده از سوی جهاددانشگاهی کرمان در دهه مقاومت برشمرد.

بازمانده در پایان تصریح کرد: علاقمندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و شرکت در مسابقات کتابخوانی و تولید محتوای الکترونیکی از طریق پیام رسان های سروش و ایتا با شماره 09130402713 با ما در ارتباط باشند.