مسئول کمیته آموزش شورای هماهنگی روابط عمومی های استان کرمان گفت: دوره آموزشی شناخت افکار عمومی ویژه مدیران و کارشناسان روابط عمومی به مدت دو روز برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کرمان، محمد بصیریان افزود: این دوره آموزشی از سرفصل‌های مرکز آموزش و پژوهش های توسعه و آینده نگری استان بوده و برای شرکت‌کنندگان گواهی ۲۴ ساعته شغلی از سوی مرکز صادر می شود.

عضو هیئت رئیسه شورای هماهنگی استان کرمان گفت: این دوره آموزشی در روزهای دوشنبه و سه شنبه ۲۱ و ۲۲ آذرماه در محل سالن اجتماعات جهاد دانشگاهی استان و به میزبانی روابط عمومی این نهاد تشکیل می شود.

مدیرعامل انجمن روابط عمومی استان با اشاره به حضور استاد داوود میاندهی، رئیس سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی استان کرمان به عنوان مدرس، تاکید کرد:حضور مدیران و کارشناسان روابط عمومی دستگاههای دولتی در این دوره مفید به فایده و سودمند خواهد بود.

بصیریان در پایان گفت: برپایی دوره‌های آموزشی ویژه مدیران و کارشناسان روابط عمومی استان تا پایان سال تداوم خواهد داشت.