پیرو تفاهم نامه منعقد شده فی ما بین جهاددانشگاهی استان کرمان و کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمان، سومین مرحله آموزش مددجویان آن نهاد، آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کرمان، در این مرحله 70 نفر از مددجویان در رشته های گلیم بافی و پته دوزی تحت آموزش قرار گرفته و پس از اتمام آموزش و کسب مهارت های لازم، با همکاری مرکز آموزش و پشتیبانی صنایع دستی جهاددانشگاهی و کمیته امداد امام خمینی (ره)، جذب بازار کار می‌شوند و محصولات تولیدی و استاندارد آنان نیز بازاریابی خواهد شد.

این مرحله از آموزش های مذکور در محله های محروم شهرک صنعتی، شهرک سیدی و محله شهرک شهید قندی در حال برگزاری است.