دکتر روح الله دهقانی فیروزآبادی رییس جهاددانشگاهی از واحد کرمان بخاطر عملکرد مناسب در طرح سرباز مهارت تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کرمان، در متن این تقدیرنامه آمده است:

واحد جهاد دانشگاهي كرمان

جهاددانشگاهي به عنوان نهاد برآمده از انقلاب شكوهمند اسلامي در طول چهار دهه فعاليت دانش بنيان و جامعه محور مبتني بر اهداف عاليه نظام در حوزه هاي مختلف، اقدامات زيربنايي و اثرگذاري به سرانجام مطلوب رسانده است.

از آنجایی که بر اساس ارزیابی های به عمل آمده، آن واحد وزین در « طرح ملی سرباز ماهر» عملكرد مناسبي داشته و باعث ارتقاي نام و جايگاه جهاددانشگاهي در كشور شده است، بدينوسيله از زحمات تمامي همکاران محترم، تقدير و تشكر نموده، توفيق روز افزون جهادگران پرتلاش، ايثارگر و انديشه ورز را از خداوند منان در ظل توجهات حضرت ولي عصر (عج) خواستاراست.

روح الله دهقانی فیروزآبادی
رییس جهاددانشگاهی

گفتنی است: بیش از 13 هزار نفر سرباز در سال 1400 آموزش دیده اند و قرار است تا پایان مرداد ماه 1402 بیش از 51 هزار نفر آموزش ببینند.