نوبت دوم مجمع عمومی عادی سالانه نظام مهندسی معدن استان به میزبانی جهاددانشگاهی استان کرمان به عنوان یکی از قطب های حوزه فناورانه‌ و دانش بنیان معدنی استان و کشور برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کرمان، مجمع عمومی عادی سالانه (نوبت دوم) سازمان نظام مهندسی معدن استان کرمان امروز پنجشنبه ۲۶ خردادماه به میزبانی جهاددانشگاهی استان کرمان برگزار خواهد شد.

براساس این گزارش، این مجمع عمومی که همراه با انتخاب بازرس سازمان نظام مهندسی نیز خواهد بود از ساعت 16:30 در محل دفتر مرکزی جهاد دانشگاهی کرمان به آدرس حدفاصل دانشگاه باهنر و بیمارستان افضلی پور، دفتر مرکزی جهاد دانشگاهی، سالن شهدای جهاد دانشگاهی برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی کرمان،گزارش عملکرد سالانه هیات مدیره، بررسی و تصویب ترازنامه مالی سال ۱۴۰۰، تصویب برنامه و بودجه سال ۱۴۰۱، انتخاب بازرس، تصویب پیشنهادی هیأت مدیره برای تعیین حق عضویت و ورودیه و سایر دریافتی ها، بررسی ضرورت تشکیل مجمع عمومی فوق العاده و نیز بررسی سایر امورات سازمان از دیگر دستور کارهای این مجمع خواهد بود که امروز با حضور هیأت مدیره، تمامی اعضای نظام مهندسی معدن استان، اساتید دانشگاه و جمعی از نخبگان حوزه معدنی برگزار خواهد شد.

انتهای پیام