رییس جهاددانشگاهی استان کرمان با اشاره به فواید ذخیره سازی خون بند ناف، گفت: خانمها آخر هفته 34 بارداری جهت عضویت در بانک خون رویان اقدام نمایند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کرمان، دکتر مهدی بازمانده با بیان اینکه در حال حاضر بانک خون بند ناف رویان در کرمان بیش از ۵ هزار نفر عضو دارد، گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون 350 نفر عضو بانک خون بندناف رویان شده اند.

دکتر بازمانده با اشاره به بیماری هایی که با استفاده از سلول‌های بنیادی خون بندناف قابل درمان هستند، گفت: اختلالات سلول های بنیادی، بیماری‌های نقص در تولید لنفوسیت‌ها، ناهنجاری‌های ارثی گلبول‌های قرمز، اختلالات سیستم ایمنی مادرزادی، نقص ارثی پلاکتی، اختلالات پلاسماسل از جمله بیماری های هستند که با استفاده از سلولهای بنیادی بند ناف قابل درمان می باشند.

وی ادامه داد: سلولهای بنیادی همچنین در درمان بیماری‌های ارثی، الزایمر، دیابت، پارکینسون، صدمات نخاعی، سکته های قلبی و مغزی، بیماری های کبدی، دیستروفی عضلانی مورد استفاده قرار می گیرند.

دکتر بازمانده ادامه داد: در حال حاضر در کشورمان فقط بیماری هایی که منشاء خونی دارند از جمله تالاسمی، سرطان خون و کم خونی ها با استفاده از سلول‌های بنیادی خون بندناف قابل درمان هستند.

رییس جهاددانشگاهی استان کرمان یادآور شد: خانمهای باردار در آخر هفته ۳۴ بارداری به صورت الکترونیکی یا حضوری می توانند ثبت نام کنند. افراد می توانند با مراجعه به دفتر نمایندگی (خیابان شهید باهنر جنب کوچه 14) جهت عضویت در بانک خون رویان اقدام نمایند.