نماینده مردم کرمان و راور در مجلس در شورای اسلامی گفت: دشمن امروز همه جانبه با جمهوری اسلامی می جنگد و یکی از عرصه ها جنگ علمی است و جهاددانشگاهی توانسته در عرصه علمی با اقتدار ظاهر شود و این توانمندی را دارد و امیدواریم با این مسیر حرکتی که انتخاب کرده در عرصه اجرای توانمندی علمی هم مسیر و پشتیبانی فراهم کند که خروجی این توانمندی در حوزه اجرا منجر به خلق ثروت در نظام اجرایی همراه شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کرمان، دکتر محمدرضا پورابراهیمی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس در شورای اسلامی با گرامیداشت فرا رسیدن چهل و دومین سال تاسیس جهاددانشگاهی اظهار کرد: جهاددانشگاهی نهاد مقدسی است که در پرتو نور انقلاب اسلامی در کشور به وجود آمد و این نهاد در سال های گذشته روند رو به رشد بسیار قابل توجهی را طی کرده است.

وی افزود: یکی از ظرفیت های جهاددانشگاهی تلاش و مجاهدت در عرصه علمی بود و به برکت وجود دانشمندان جوانی که توسط جهاددانشگاهی تربیت شده و امروز به عنوان مدیران جهاد کشور محسوب می شوند، شرایطی به وجود آمده که دست برتری جمهوری اسلامی در عرصه علمی و دانش فنی در برخی علوم می تواند اقتدار نظام را در عرصه علمی و بین المللی به رخ جهانیان بکشد.

دکتر پورابراهیمی تصریح کرد: اتفاقات مثبتی که در حوزه های تخصصی مربوط به ماموریت های جهاد دانشگاهی از جمله حوزه زیست فناوری، سلول های بنیادی، پژوهشگاه رویان، فناوری علمی در بخش معادن و … اتفاق افتاده، حرکت بسیار مهمی در نظام اجرایی کشور شده و نشان می دهد نظام اسلامی به یک بلوغی در عرصه جنگ علمی رسیده است(جنگ ما امروز در دنیا فقط جنگ سیاسی و اقتصادی نیست).

وی افزود: در استان کرمان نیز اتفاقات بسیار خوبی توسط جهاددانشگاهی استان افتاده و این مسیر و حرکت باید دنبال شود و ما در مجلس شورای اسلامی و کمیسیون اقتصادی اعلام کردیم آماده همکاری با مجموعه جهاددانشگاهی هستیم.