در سلسله نشست های نقد و بررسی کتب علوم انسانی، “کتاب ولایت فقیه اندیشه ای کلامی” نوشته علی شمس، مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کرمان، حجه الاسلام و المسلمین نعمت الله حسنی مبلغ حوزه و دانشگاه گفت: این کتاب در رابطه با ولایت فقیه است، تعریف ها و همچنین جمع بندی ها یی از نظریات قرآن و روایات در این کتاب ذکر شده  است.

وی افزود: در این کتاب ولایت فقیه در دو حوزه کلامی و فقهی از جهات مختلف مطرح شده و تعریف هایی برای ولایت فقیه آمده است.

وی همچنین مباحثی در خصوص  شاخص کلامی بودن یک مساله، تمایز علوم، موضوع علم کلام در دیدگاه های گوناگون، ذکر کرد و افزود: بحث دلایل علم کلام به سه شکل عقلی محض، نقلی محض و موکل از عقل و نقل می باشد.

وی همچنین در این جلسه به بررسی جایگاه ولایت فقیه در علم کلام،  جایگاه حکومت در اسلام، فقهی بودن ولایت فقیه، حاکمیت و ولایت، مالکیت مطلقه الهی،  و … پرداخت.