معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان کرمان از راه اندازی غرفه فروش محصولات فرهنگی هنری تولید شده توسط هنرآموزان جهاد دانشگاهی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کرمان، نجمه موسی پور  ضمن اشاره به اهمیت صنایع دستی در انتقال فرهنگ ایرانی اسلامی  و توجه به اینکه شاخص ترین هنر بومی و فرهنگی ایران صنایع دستی است که ریشه غنی و استوار در فرهنگ ایرانی دارد و معرف اصالت، هویت و تمدن هنر محسوب می شود؛ گفت: ایجاد چنین فضایی برای فروش محصولات تولیدی  یکی از مهمترین گامهای حمایت از کارآفرینان می‌باشد.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان کرمان ضمن تشکر از یوسف پورواجد مدیر صندوق کارآفرینی امید استان کرمان گفت: از این پس هنرجویانی که دوره آموزشی خود را در جهاددانشگاهی گذرانده اند می توانند محصولات فرهنگی هنری تولیدی را در این مجموعه به فروش بگذارند.

موسی پور تصریح کرد: هدف از این همکاری با صندوق کارآفرینی امید حمایت از کارآفرینان و توجه خاص به اهمیت صنایع دستی می باشد.