مرکز خرید اقلام مصرفی کارکنان جهاددانشگاهی کرمان با حضور جمعی از پرسنل این مجموعه افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کرمان، دکتر مهدی بازمانده ضمن تشکر از افرادی که در ساخت این مرکز تلاش کردند؛ گفت: این مرکز برای رفاه حال همکاران در دفتر مرکزی جهاددانشگاهی ساخته شده است.

رییس جهاددانشگاهی استان کرمان افزود: ساعت کار این مرکز از 7:30 لغایت 14:30 می باشد و همکاران می توانند اقلام و مواد غذایی مورد نیاز خود را تهیه کنند.

دکتر بازمانده یادآور شد: همکاران می توانند گوشت و مرغ که به صورت مستقیم از کشتارگاه تهیه می شود و همچنین برنج، آجیل شب عید و میوه را سفارش دهند تا به صورت عمده و قیمت مناسب به همکاران عزیز عرضه شود.