نایب رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم سیرجان و بردسیر در خانه ملت در بازدید از جهاددانشگاهی و دیدار با رییس جهاددانشگاهی استان، اقدامات، چشم انداز و فعالیت های این مجموعه را قابل ستایش و در راستای توسعه استان و حول محور تولید دانش‌بنیان دانست.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کرمان، شهباز حسن پور در حاشیه بازدید از جهاددانشگاهی استان و آزمایشگاه موادمعدنی کم عیار این مجموعه، خدمات و فعالیت های جهاددانشگاهی کرمان در استان را متنوع و در راستای تولید دانش بنیان دانست، و بر ارتقای فعالیت‌های پژوهشی این مجموعه به ویژه در حوزه معدنی تاکید کرد.

نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی  با تحسین نوآوری، خلاقیت و ابتکاری که جهاد دانشگاهی کرمان داشته و با اعلام حمایت از فعالیت های این مجموعه اظهار داشت: نقش جهاددانشگاهی در پیشرفت‌های علمی مشهود بوده و انتظار داریم که همچون گذشته در حرکت‌های علمی پیشرو باشد.

دکتر مهدی بازمانده رییس جهاددانشگاهی استان نیز در این بازدید ضمن تشریح بخشی از فعالیت های این نهاد انقلابی اظهار داشت: جهاددانشگاهی با درک نقش خود و با اتکا به اقدامات دانش بنیان برای رفع نیازهای راهبردی صنایع معدنی استان و تجربه اعضای این مجموعه در دانشگاه و مراکز مهم صنعتی و معدنی، فرصت امسال را مغتنم شمرده با توجه به منویات مقام معظم رهبری و شعار سال؛ توسعه بیش از پیش فعالیت ها حول محور تولید دانش بنیان را به عنوان اصلی ترین عرصه خدمت رسانی در سال جدید، در دستور کار خود قرار داده است.

انتهای پیام