دکتر بازمانده گفت: پیرو موافقت معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی مجوز مرکز خدمات تخصصی فناوری های نوین فرآوری منابع کم عیار معدنی در جهاددانشگاهی استان کرمان اخذ شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کرمان، دکتر بازمانده ضمن اعلام خبر فوق و تقدیر و تشکر از دکتر رنجبر معاون پژوهشی جهاددانشگاهی کرمان و همکاران این حوزه، گفت: این نهاد با تولید و معرفی فن آوری های نوین با نگاه فن آور محور، معادن و صنایع معدنی را مد نظر دارد.

دکتر بازمانده ادامه داد: با پیگیری های انجام شده خوشبختانه موفق به اخذ این مجوز برای این مرکز شدیم و این اقدام گام موثری برای معادن استان کرمان محسوب می شود.

وی ادامه داد: جهاددانشگاهی استان کرمان، با نیروی کارآمد و متخصص می تواند کمک بزرگی در این راستا باشد و امید است بتوانیم با برنامه ریزی های انجام شده به اهداف مدنظر در این خصوص دست یابیم.

وی گفت: باید بتوانیم همگام با سایر کشورهای صنعتی، جهت استفاده بهینه از منابع معدنی از فناوری‌های نوین استفاده کنیم.