مرحله استانی یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی در کرمان توسط سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی این استان و با همراهی دانشگاه‌های استان کرمان با حضور هشت تیم روز یکشنبه هفتم اسفند به صورت مجازی و حضوری آغاز به کار کرد و مرحله نهایی آن نیزسیزدهم اسفندماه به کار خود پایان داد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کرمان، نجمه موسی پور ضمن تشکر از دانشجویان و دانشگاه هایی که در برگزاری یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره، سازمان دانشجویان را همراهی کردند، گفت: مناظره اخلاق محور، منجر به تقویت اعتماد به نفس و روحیه انتقاد پذیری و بالا رفتن آستانه تحمل دانشجویان می شود وآنچه آموخته اند براساس مستندات علمی بکار گیرند و تمرینی است برای  بیان آشکار آراء و نظرات خود در جهت ورود به عرصه های  اجتماعی گسترده تر.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان کرمان ضمن تبریک به تیم برنده دانشگاه علمی کاربردی کرمان، مناظره را روش جذاب و موثر در آموزش و یادگیری دانست و افزود:  از مهمترین موارد مناظره که دانشجویان باید آن را رعایت کنند، آداب مناظره، احترام طرف مقابل، نقد منصفانه و اخلاق مداری است که موجب افزایش روحیه گفتمان در جامعه خواهد شد.

گفتنی است: در مسابقه مناظرات دانشجویی ، موضوعات گزاره‌های انتخابی در بحث‌های اجتماعی، سیاسی، سلامت و فرهنگی است و گروه های دانشجویی داوطلب متشکل از دو ارائه کننده و دو محقق در مقام مخالف یا موافق با گزاره های مختلف به مناظره با یکدیگر می پردازند و هر تیم که موفق شود و  بر اساس ارزیابی داوران نمره بیشتری کسب کند، برنده مناظره خواهد بود.