در حکمی از سوی رئیس جهاددانشگاهی استان، معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی استان کرمان منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کرمان، دکتر مهدی بازمانده در حکمی مهندس نجمه احمدی راد را به عنوان معاون جدید آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی استان کرمان منصوب کرد.

دکتر بازمانده رییس جهاددانشگاهی استان کرمان در مراسم معارفه معاون جدید آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی استان، با تشریح فعالیت های این حوزه در سه سال گذشته اظهار کرد: اقدامات حوزه آموزشی جهاددانشگاهی در استان در برگزاری دوره های عمومی و تخصصی، طرح های ملی و همچنین برگزاری آزمون های استخدامی در نوع خود قابل توجه بوده و نیاز است که در دوره جدید این معاونت، رویکردی متفاوت تر از گذشته در نظر گرفته شود.

وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی استان کرمان با پشتوانه ۴۳ سال تجربه علمی و عملی و با برخورداری از ظرفیت‌های متنوع در سراسر استان در زمینه فعالیت‌های آموزشی قادر به ارائه خدمات آموزشی به عموم جامعه و تأمین نیازهای آموزشی دستگاه‌ها و نهادهای دولتی و غیردولتی در سطح استان کرمان می‌باشد افزود: آموزش‌های جهاد دانشگاهی با هدف توسعه منابع انسانی و متناسب با قابلیت‌های تخصصی افراد با نیازهای تخصصی مورد نیاز استان و حتی کشور بنیان نهاده شده تا در سایه آن کارآیی‌های لازم برای پذیرش و ایفای موثر وظایف اجتماعی و شغلی کسب شود و امیدواریم ای رویکرد در دوره جدید فعالیت حوزه آموزشی با همکاری همه مدیران و کارمندان این حوزه به ثمر بنشیند.