تفاهم نامه همکاری مشترک آموزش و پرورش و جهاددانشگاهی

در راستای تحقق مفاد بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی تفاهم نامه همکاری مشترکی بین اداره کل آموزش و پرورش و جهاد دانشگاهی استان کرمان منعقد شد.
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کرمان، این تفاهم نامه با هدف بهره مندی، استفاده و تقویت توانایی های علمی و ظرفیت های اجتماعی، فرهنگی، آموزشی، مهارتی، تحقیقاتی، پژوهشی و اجرایی متقابل در راستای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی منعقد شد.

جذب و شناسایی افراد بی سواد و کم سواد و آموزش به آن ها، افزایش تعامل و همکاری برای طراحی و تدوین برنامه های عملیاتی به منظور کاهش آسیب های اجتماعی و اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی، مشارکت و همکاری در تدوین و اجرای طرح های آموزشی و مهارت محور برای زندانی ها به ویژه خانواده های آنها، مشارکت و همکاری در تامین نیروی انسانی نیازمند در اجرای طرح های مورد توافق و مشارکتی، تشکیل کارگروه های مشترک کارشناسی و مدیریتی و تشکیل اتاق اندیشه ورزی، نیازسنجی، تعریف و اجرای طرح های تحقیقاتی و اجرایی، اجرای سیاست های مقاومت اقتصادی و ایجاد مراکز یادگیری محلی در حوزه سوادآموزی برای مهارت آموزی با رویکرود ایجاد شغل و کارآفرینی از اهداف این تفاهم نامه است.

طی این تفاهم نامه اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان و جهاد دانشگاهی کرمان متعهد شدند در راستای اجرای سیاست های مقاومتی و سیاست های ابلاغی گام دوم، همچنین ایجاد کمیته های مشترک کارشناسی و مدیریت در جهت تسهیل ارتباطات و هماهنگی های بعدی همکاری داشته باشند.

همچنین ایجاد زمینه های لازم جهت آموزش مهارت های زندگی به سوادآموزان و خانواده آنها، شناسایی سایر حوزه ها و زمینه های کاری مشترک و تلاش برای گسترش دامنه همکاری و مشارکت ها، همکاری در زمینه برگزاری سمینارها، همایش ها، دوره های آموزشی و تربیت مربی در حوزه های مختلف، به اشتراک گذاشتن مناسب ظرفیت های تخصصی، فکری، تجربی، منابع مالی و انسانی، امکانات علمی-آموزشی، فضای فیزیکی، پژوهشی، کتابخانه ای و سایر ظرفیت ها و تامین مناسب امکانات، تجهیزات و ملزومات اجرای طرح های مورد نیز نظرمورد توجه قرار گیرد.