جلسه روند اجرای طرح “سرباز مهارت” با حضور مدیران آموزشی جهاددانشگاهی استان، معاونان اداره کل ورزش و جوانان استان و نمایندگان مراکز آموزشی «شهید علیرضا اشرف گنجوئی»، «شهید باهنر باغین» و «شهدای وظیفه ناجا شهرستان سیرجان» برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کرمان، نماینده دفتر طرح های ملی و فراگیر جوانان وزارت ورزش و جوانان در این جلسه با اشاره به بازدید خود از برگزاری روند اجرای دوره های «مهارت‌های زندگی» و «آشنایی با مهارت عمومی اشتغال و کارآفرینی» توسط جهاددانشگاهی استان کرمان در دو مرکز آموزشی «شهید علیرضا اشرف گنجوئی» و «شهید باهنر باغین»، ضمن مطلوب ارزیابی کردن نحوه اجرای این دوره ها توسط مجتع آموزشی جهاددانشگاهی، بر اجرای 100 درصدی این طرح برای سربازان در ماه های بهمن و اسفند تاکید کرد.

مدیر آموزش جهاددانشگاهی استان کرمان نیز در این جلسه از آموزش ماهانه 1247 سرباز در قالب طرح ملی «سرباز مهارت» از اردیبهشت ماه امسال در سه مرکز آموزشی استان خبر داد و گفت: در قالب طرح سرباز مهارت و از اردیبهشت ماه امسال تاکنون بیش از 11 هزار سرباز نیروهای مسلح استان (ارتش و نیروی انتظامی) دوره های مهارت های عمومی کارآفرینی، اشتغال و مهارت های زندگی را به همت جهاددانشگاهی استان فرا گرفتند.

ایمان کدیور ادامه داد: در حوزه مهارت‌های زندگی، سرفصل‌هایی از جمله همدلی و خودآگاهی، ارتباط مؤثر و ارتباط بین فردی، مدیریت هیجان و مدیریت استرس، مهارت مدیریت زمان، تفکر انتقادی، حل مسئله، آشنایی با قانون اساسی، سواد مالی و سواد رسانه‌ای و فضای مجازی به کارکنان وظیفه نیروهای مسلح آموزش داده می‌شود.

براساس این گزارش، در این جلسه ضمن بررسی مشکلات موجود در طرح سرباز مهارت، پیشنهاداتی در زمینه تربیت مربی، صدور گواهینامه های الکترونیکی و اجرای 100 درصدی ظرفیت سربازان وظیفه از سوی نمایندگان مراکز آموزشی ارائه شد.