کارگاه آموزشی تخصصی دندانپزشکی در محل سالن کنفرانس جهاددانشگاهی استان کرمان بارعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کرمان، دکتر حسین پورموسی ضمن خیر مقدم به استاد و دندانپزشکان شرکت کننده در کارگاه، به ضرورت و اهمیت دوره های آموزشی تخصصی به منظور افزایش مهارت دندانپزشکان وارائه خدمات بهتر به آحاد جامعه پرداخت.

وی به نقش و جایگاه جهاددانشگاهی در زمینه انجام فعالیت های مختلف خصوصا در زمینه پزشکی و دندانپزشکی و سایر حوزه های سلامت اشاره کرد.

دکتر محمد محمدی استاد برگزار کننده دوره، ضمن تشکر از مسئولین جهاددانشگاهی بابت هماهنگی وایجاد بستر مناسب در این زمینه به ضرورت اجرای دوره های مهارت آموزی اشاره کرد .

این کارگاه آموزشی به مدت هشت ساعت برگزار شد و بر اساس نظرسنجی انجام شده از شرکت کنندگان رضایتمندی از میزان  بالایی برخوردار بود و شرکت کنندگان بر تداوم دوره های تخصصی تاکید داشتند .