“جهاد دانشگاهی الگوی پیشرفت با ایمان، امید و اعتماد به جوانان”

به مناسبت چهل و سومین سال تشکیل جهاددانشگاهی و روز خبرنگار صبح امروز چهارشنبه 25 مردادماه پس از ادای احترام به شهدا، پیاده‌روی از محل گلزار بین المللی شهدای کرمان انجام شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کرمان، این مراسم با حضور رییس جهاددانشگاهی استان کرمان، پرسنل و خبرنگاران این مجموعه انجام شد و با صرف صبحانه همراه بود.

رییس جهاددانشگاهی استان کرمان در این مراسم ، یکی از رمزهای موفقیت در هر مجموعه ای را صمیمیت و همدلی ذکر و تصریح کرد: در سایه اتحاد و انسجام می توانیم کارهای بزرگی را انجام دهیم و قطعا با همکاری همه پرسنل در یک محیط شاد و پر انرژی شاهد پیشرفتهای این نهاد انقلابی خواهیم بود.

در این مراسم همچنین از خبرنگاران خبرگزای ایسنا و ایکنا تقدیر شد.