به مناسبت هفته پژوهش، معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی استان کرمان در مرکز آموزش شهید باهنر (فراجا) استان حضور و در خصوص اهمیت پژوهش مطالبی را بیان کرد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کرمان، در جلسه ای که با حضور فرمانده مرکز آموزش شهید باهنر (فراجا) و سایر پرسنل برگزار شد، دکتر محمد رنجبر در زمینه اهمیت ساختار سازی نظام مند در حوزه پژوهش و فناوری مطالبی را بیان کرد.

معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی استان با تاکید بر اهمیت تحقیقات در حوزه های مختلف به ویژه حوزه دفاعی و امنیتی افزود: کشور در چند ماهه اخیر به فرموده مقام معظم رهبری در یک جنگ تمام عیار ترکیبی با غرب قرار داشت.

وی در ادامه مطلب فوق افزود: بررسی های کارشناسانه و دقیق توسط پژوهشگران حوزه دفاعی می تواند در میان مدت و بلند مدت اثرات منفی این پدیده را در کشور کاهش دهد.