بیست چهارمین گردهمایی روسا و سرپرستان مراکز جهاددانشگاهی به صورت مجازی با حضور رئیس موسسه جهاددانشگاهی ، معاونان و تمامی روسا و سرپرستان مراکز جهاددانشگاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کرمان، در این مراسم دکتر محمد علی گودرزی رئیس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ضمن تشکر از فعالیت های انجام شده در مرکز جهاددانشگاهی سیرجان از زحمات و تلاشهای نسیبه مظفری سرپرست این مرکز و همکارانشان در مرکز سیرجان تشکر کرد و گفت: در بحث برگزاری رویداد شتاب این مرکز توانسته است با برقراری ارتباط موثر با صنعت و مجموعه های شهری سیرجان از جمله شهرداری، اداره صنعت معدن، اداره کار، شرکت های معدنی و صنعتی و … تعامل سازنده ای را برقرار کند که خود نشان از تلاشهای این عزیزان در مجموعه جهاددانشگاهی سیرجان است.

وی در ادامه در بحث پذیرش دانشجو در مهر ۱۴۰۰ نیز مرکز سیرجان را یکی از موفق ترین مراکز در جذب دانشجو دانست و گفت: این اتفاق با تلاش تمامی همکاران مرکز سیرجان افتاده است که با وجود دارا بودن مراکز صنعتی و معدنی در سیرجان می توانید آموزش های مهارتی را نیز در این شهرستان افزایش دهید.