به مناسبت ایام الله مبارک دهه فجر و چهل و پنجمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی صبح امروز رییس جهاددانشگاهی استان کرمان به همراه پرسنل این مجموعه با حضور در گلزار شهدای کرمان ضمن عطرافشانی و غبارروبی گلزار مطهر شهدا با آرمان‌های آنها تجدید میثاق کردند و همچنین یاد و خاطره زائران شهید سلیمانی که در 13 دی ماه امسال در گلزار شهدای کرمان به شهادت رسیدند را گرامی داشتند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کرمان، دکتر مهدی بازمانده در این مراسم ضمن تبریک پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در سال 57، با بیان اینکه شهدا جان خویش را نثار کردند که این انقلاب به ثمر بنشیند، گفت: امروز از برکت خون پاک شهداست که ملت ایران در آرامش و امنیت زندگی می کند.

رییس جهاددانشگاهی استان کرمان، همچنین ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدایی که در 13 دی ماه امسال در چهارمین سالگرد عروج سردار دل‌ها حاج‌قاسم سلیمانی در گلزار شهدای کرمان، به شهادت رسیدند، گفت: به شهادت رساندن جمعی از زائران شهید سلیمانی به دست تروریست‌ها نشان از درماندگی بیش از پیش دشمنان این مرز و بوم را دارد که عقده و کینه‌ی خود را با به خاک و خون کشیدن مردم عادی و بی‌گناه به نمایش گذاشتند.