رییس جهاددانشگاهی استان کرمان از ارزیابی پذیرفته شدگان دهمین آزمون استخدامی کشور مربوط به اداره کل امور مالیاتی از امروز 17 آبان ماه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کرمان، دکتر مهدی بازمانده در دیدار با حمید زینل پور مدیر کل امور مالیاتی استان کرمان با اشاره به ارزیابی پذیرفته شدگان دهمین آزمون استخدامی کشور مربوط به اداره کل امور مالیاتی گفت: تعداد ارزیاب شوندگان در این آزمون 331 نفر هستند که این آمار مربوط به استان کرمان است.

رییس جهاددانشگاهی استان کرمان، افزود: ارزیابی در دو نوبت صبح و عصر انجام می شود و مصاحبه در زمینه های عمومی،روانشناسی و تخصصی می باشد.

وی اضافه کرد: آزمون کتبی در 12 خرداد برگزار شده است و از امروز 17 آبان لغایت ۲۶ آبان ماه ارزیابی پذیرفته شدگان آزمون استخدامی مربوط به اداره کل امور مالیاتی در جهاددانشگاهی استان کرمان برگزار می شود.

دکتر بازمانده ادامه داد: شرکت کنندگان در این آزمون در رشته های مامور تشخیص مالیات، حسابدار، کارشناس حقوقی، کارشناس فناوری اطلاعات پذیرفته می شوند.

سه − یک =