دکتر بازمانده، بر برگزاری دوره‌های مختلف ویژه دانشجویان خانواده شاهد و ایثارگر توسط جهاددانشگاهی استان کرمان تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کرمان، دکتر مهدی بازمانده رییس جهاددانشگاهی استان کرمان، در دیدار با پویا رییس ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه شهید باهنر کرمان و محمد آبادی دبیر کانون ایثار دانشگاه شهید باهنر بر ضرورت یادگیری دوره‌های تخصصی توسط دانشجویان حین تحصیل تاکید کرد.

وی افزود: گذراندان دوره‌های تخصصی مرتبط با رشته دانشگاهی برای دانشجویان از اهمیت زیادی برخوردار است و جهاددانشگاهی می تواند دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی را به منظور آموزش های تخصصی و توانمندسازی آنها برای ورود به بازار کسب وکار یاری رساند.

پویا رییس ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه شهید باهنر کرمان نیز در این دیدار جهاددانشگاهی را مجموعه ای توانمند در برگزاری آموزش‌های تخصصی ذکر و تصریح کرد: این نهاد علمی در برگزاری دوره‌های مختلف ویژه دانشجویان به خوبی عمل کرده است و امیداوریم همچون گذشته خدمات آموزشی خود را به دانشجویان به ویژه دانشجویان خانواده‌های شاهد و ایثارگر به خوبی ارایه دهد.

1 × پنج =